x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Image Alt

Nieuws

Theaterkrant

Anouk Beugels werd geïnterviewd door DE THEATERKRANT!

Lees hier het hele interview!

Bestuursleden gezocht

‘Stichting NANOEK zoekt nieuwe bestuursleden’

Meer diversiteit in het muziektheaterlandschap. Meer musicals gemaakt door vrouwen. Meer verhalen van jonge schrijvers en nieuwe makers. Meer ruimte voor experiment en vernieuwing. Verhalen waar jij je in kunt herkennen; eigentijds en relevant. Daar staat Stichting NANOEK voor.

En voor het bestuur van onze stichting zijn wij op zoek naar jou. Zie jij jezelf niet direct in een bestuursfunctie, maar vind je bovenstaand wel interessant? Dan is dit misschien juist de plek voor jou! We zoeken per september 2021 namelijk 2 nieuwe bestuursleden. Naast een meer ervaren bestuurslid, zijn we ook op zoek naar een bestuurslid met minder ervaring, maar met het enthousiasme om te leren en zo een bijdrage te leveren aan de vernieuwing van het musicalgenre. Dus als dit je leuk lijkt, maar je niet zeker weet of het past, reageer dan vooral! We gaan graag met je in gesprek.

Als bestuurslid vergader je ongeveer 4 tot 6 keer per jaar en zul je af en toe een voorstelling bezoeken. Samen met de andere bestuursleden en de dagelijkse leiding spar je over nieuwe ontwikkelingen binnen de Stichting en houd je bijvoorbeeld in de gaten of de doelstellingen van de Stichting behaald worden. Het betreft een onbezoldigde functie. Heb je interesse? Mail dan vóór 1 augustus 2021 naar faymuller@hotmail.com. We nemen dan zsm contact met je op.   

Audities

‘CASTING OPROEP – DE NIEUWE LICHTING’

Nanoek is op zoek naar zangers/acteurs/dansers (m/v/x) die afgestudeerd zijn in 2021 van een theateropleiding om de huidige cast van De Nieuwe Lichting aan te vullen. De audities zullen plaatsvinden op 6 september. Aanmelden kan door je CV inclusief recente foto uiterlijk 20 augustus te mailen naar audities@stichtingnanoek.nl

“Anouk Beugels…inspirerend als regisseuse, gedreven in het coachen van talent, energieke docent, mooie maker en fantastisch mens”
– Dominique de Bont (winnaar Musical Award voor aanstormend talent 2020)