x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Image Alt

Nieuws

Raad van Advies

 

NANOEK richt zich op het ontwikkelen van nieuwe eigentijdse en relevante musicals in en vanuit de stad Rotterdam. Het doel is meer ruimte creëren voor experiment binnen dit genre en hierbij jonge componisten en schrijvers te betrekken en ondersteunen. Vernieuwing, onderzoek en verbinding zijn daarbij leidend.

 

NANOEK richt, onder leiding van Tiyying Liu, Suzanne Heijdra (voormalige bestuursleden) en Lindy Zimmer, een Raad van Advies op, om de stichting te adviseren op artistiek gebied. Het comité zal drie keer per jaar bij elkaar komen om de artistieke koers van de stichting te bespreken en het bestuurd hierover te adviseren. Ter versterking van het comité zijn we op zoek naar jou!

 

Ben jij performer/choreograaf/componist/schrijver en werkzaam in het muziektheater- en musical werkveld? En wil jij graag iets veranderen binnen dit genre? Heb je constructieve en vernieuwende ideeën die je in context kan plaatsen en uitleggen? Voel je je aangesproken? Ga het gesprek met ons aan! Mail naar suzanneisabelheijdra@gmail.com om je aan te melden met CV en motivatie en wie weet zitten we binnenkort met elkaar aan tafel om te discussiëren en te adviseren!

Recensies 'Oogentroost'

De eerste recensies voor ‘Oogentroost’ zijn binnen!

Lees ze hier:

Theaterkrant

Scenes ****

Theaterkrant

Anouk Beugels werd geïnterviewd door DE THEATERKRANT!

Lees hier het hele interview!

NANOEK Podcast

 

Vanaf nu heeft NANOEK een eigen podcast! Te vinden op Spotify, Apple Podcast en alle andere podcastkanalen!

In de NANOEK PODCAST hoor je alles wat met onze projecten te maken heeft: interviews, pitches, ‘makings of’ en er komen zelfs hele (concertante) uitvoeringen op te staan!

 

 

 

Wil je niks missen? Abonneer je dan via jouw favoriete podcastkanaal!

SPOTIFY

APPLE PODCAST

“Anouk Beugels…inspirerend als regisseuse, gedreven in het coachen van talent, energieke docent, mooie maker en fantastisch mens”
– Dominique de Bont (winnaar Musical Award voor aanstormend talent 2020)