x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Image Alt

Training, Advies & Coaching

“Communicatief, uitdagend, geëngageerd, inspirerend, innovatief, altijd gericht op het gezamenlijke resultaat, zo zou ik Anouk graag omschrijven. Zij blinkt uit door scherpe analyse, is energiek en gedreven, heeft lef en humor. Met haar open intelligente blik en haar heldere visie is zij een aanwinst voor iedere organisatie in het theater en musical landschap!”
– Bart Dieho  (Theater-auteur en Theater-dramaturg)

Training

Naast haar werkzaamheden voor stichting NANOEK, geeft Anouk ook (auditie)trainingen. Met haar jarenlange ervaring als Artistiek Leider bij Codarts Muziektheater bereidt ze jou optimaal voor op audities en pitches, of kun je bij haar terecht voor speladvies. Indien gewenst zorgt ze, samen met ervaren professionals uit haar netwerk, voor een op maat gemaakte training.

“Met haar mensenkennis en inlevingsvermogen voelt Anouk haarfijn aan hoe ze jou het duwtje in de goede richting kan geven. Ze is oprecht, intelligent en liefdevol, maar ook scherp en kritisch wanneer dat nodig is. Dat maakt haar krachtig in het begeleiden en coachen. Anouk zoekt naar het gesprek en maakt echt verbinding met jou als persoon en performer. Hierbij vertrekt ze altijd vanuit de inhoud en jouw artisticiteit als performer. Deze persoonlijke aandacht geeft precies het vertrouwen dat je nodig hebt om de spannende stap naar het werkveld te zetten.” 

– Judith Boesen (Willem van Oranje- De Musical)

Advies

Anouk adviseert gezelschappen, producenten, collectieven/stichtingen en (hoge)scholen. Anouk geeft (artistiek) advies over beleidsplannen en subsidieaanvragen, dramaturgisch advies op (muziektheater scripts), helpt om de artistieke identiteit (verder) vorm te geven en is sparringpartner van (kunstvak)hogescholen rondom accreditatietrajecten. 

“Anouk weet perfect wat jonge performers en makers nodig hebben en deelt haar expertise met een grote passie voor het vak. Ze vertaalt de noden van de studenten op goede en praktische wijze naar haalbare doelen binnen een onderwijssetting. Binnen een organisatie weet ze op soepele wijze draagvlak te creëren voor veranderingen.”

– Leen Cogghe (Studieleider Muziek- en Musicaltheater Fontys)

Coaching

Anouk verzorgt coaching aan jonge theatermakers. Het kan hierbij onder meer gaan om het zelfstandig maken van (solo)voorstellingen, het effectief uitbreiden van je netwerk en het optimaliseren van je communicatieve vaardigheden of het uitstippelen van je carrière.

“In het proces van coachen van projecten is Anouk in staat om met een aandachtig en luisterend oor de juiste aanwijzingen of richting te geven. Daarbij is het bijzonder om te zien hoe snel ze in zo’n sessie een levendige energie kan opwekken bij de performer. Door concrete aanwijzingen kan er op korte termijn grote vooruitgang worden geboekt.”  

– Muziektheatercollectief De SATURNERS

Alumni

Bekende alumni die onder Anouk Beugels afstudeerden zijn onder meer:

Fotocredits:
Bowie Verschuuren, Roy Beusker, Studio Rik Versteeg, Maxime Cardol,
Maud Schoonen, Madison, Maud Schoonen, Isabel Sanchez
Olid, Karolina Heller, Nanda Hagenaars, Maartjemerel.com, Alina Fejzo